Holistische massage

Kan zowel ontspannend als activerend zijn.

Ik geloof dat je door een holistische massage bepaalde gezondheidklachten voor kan blijven. Massage stimuleert namelijk de bloedsomloop in je lichaam en voert efficiënt afvalstoffen af.

Tijdens een holistische massage nodig ik je uit om je aandacht naar je lichaam te verplaatsen. Het zou dan zomaar kunnen dat je denkvermogen, dat je lichaam controleert en disciplineert, tot rust komt. Je kand dan ervaren wat aanraking van je huid bij je losmaakt.  Je wordt je meer bewust van je lichaam en je zijn in alle facetten. Massage kan je onder andere verlossen van spierblessures en spierspanning doordat ik als holistische massagetherapeut de pijnlijke spier masseer en ontspan, maar het kan je ook meer inzicht geven, bijvoorbeeld dat je onbewust de pijnlijke spier zelf vast zet in je lichaam.

De massages worden aangepast naar jouw situatie en mentale behoeften op dat moment,. Je hoeft even niet te handelen, te denken of iets te doen. Het is jouw moment, je mag je overgeven aan de tijd en de gebeurtenissen die vooraf ging aan de massage  laten zijn voor wat het is.

Na afloop kan je in rust (na)genieten met een kopje thee.

Een holistische massage is een bijzondere ervaring voor jezelf of om aan een ander cadeau te geven. Deze holistische massage van een uur boek je nu voor € 78,00 euro en je mag rekening houden dat je ongeveer ander half uur bij mij in de praktijk bent om te genieten van deze bijzondere ervaring. Misschien wil je vaker gemasseerd worden? Dan is een rittenkaart een interessante investering.

Kijk hiervoor bij de tarieven en algemene voorwaarden.