Reviews

Hieronder een enkele review van cliënten welke ik heb mogen plaatsen.

Over een mindfulness massage

“Op een grijze regenachtige zomerdag heb ik mogen genieten van een nieuw soort massage in het ‘assortiment’ van Joyce: een Mindfulness Massage. Het speciale van de MM was dat ik vooraf kon vertellen welk intentie ik voor mezelf had met de massage. Ik wilde me voorbereiden op de stress van mijn baan die ik na een maand vakantie alweer op me af zag komen. De MM zou me wellicht kunnen helpen bij het focussen op ‘ontspanning’ in plaats van op ‘spanning’ tijdens mijn werk. Joyce heeft me tijdens de massage kleine oefeningetjes laten doen waardoor ik me meer bewust werd van spanning en ontspanning van de spieren in mijn armen, benen, nek, rug, buik enzovoorts. De oefeningetjes werden afgewisseld met een rustgevende en ontspannende massage.

Na afloop voelde ik me niet alleen heerlijk loom en tevreden, maar had ik ook een paar concrete handvatten gekregen om op het werk op elk gewenst moment even bewust te ontspannen. De Mindfulness Massage is een aanrader!”
Mip

Over een massage met mindfulness ademsessie

“We zijn begonnen met een korte meditatie. Al snel mekte ik op dat ik moeite heb “normaal” te ademen als ik me focussen op mijn ademhaling. Ik merk dat ik dan geforceerd ga ademhalen. Joyce zei dat we daar extra aandacht aan zouden besteden dmv een mindfulness ademsessie tijdens de massage. Ik lag heerlijk warm onder een dekentje. Joyce gebruikte een heel prettige olie die lekker rook. Ze begon bij mijn benen. Tijdens de massage kreeg een enorme waardering voor mijn benen. Wat werken die toch hard voor mij. Wat heerlijk dat ze dat doen. Ik kreeg een gevoel van dankbaarheid.

Toen Joyce klaar was met mijn benen voelden ze heel zwaar maar krachtig aan. Daarna volgde de armen. Het grappige was dat mijn armen heel licht aanvoelden na de massage. De rug massage was heerlijk. Ik merkte op dat mijn nekspieren behoorlijk strak stonden. Wat geeft de massage daarvan een ruimte in je hoofd! Wonderwel merkte ik op dat het ademen tijdens deze ademsessie geen spanning gaf of geforceerd was. We besloten de massage af met een kopje thee en een gesprek over mijn ervaring tijdens de massage. Zelf heb ik het gevoel dat ik heel goed bij mijn lichaam kon blijven, alleen halverwege dwaalden mijn gedachten wat meer af, maar dat verdween ook weer. Ik voelde me heerlijk ontspannen. Joyce geeft me een warm en veilig gevoel. Ik kan me helemaal aan haar behandeling overgeven.”
Els