Ik ben Joyce Koehler en vertel je hier graag waarom ik masseer en mindfulnesstrainingen verzorg.

Ik geloof in de kracht van de mensen. Vooral als deze krachten samen werken. Lichaam, geest en denkvermogen als samenwerkende krachten.

Ik kom uit het vakgebied van uiterlijke verzorging van de mens, waarbij ook enkele vormen van massage aan handen, armen, nek en hoofd aan bod kwamen. Masseren had al vele jaren mijn interesse en mede door het intensieve contact met mensen in mijn oude vakgebied als haarstylist werd ik nieuwsgierig naar de innerlijke verzorging van de mens.

Mijn tweede grote passie is in “de natuur” zijn met zijn vele facetten. Dit is goed te combineren met wandelen, yoga, mediteren en schilderen en dat geeft mij veel ruimte om volledig aanwezig zijn bij hetgeen ik beleef en wat mij raakt.

The only way out, is the way in.

In 2008 begon ik met de vierjarige HBO-opleiding Holistische massage en bewegingstherapie bij de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Deze opleiding voldeed aan mijn zoektocht naar een geschikte geaccrediteerde vakopleiding. In 2012 heb ik de studie afgerond en ik ben sindsdien werkzaam als gediplomeerd Holistische Massage- en Bewegingstherapeut.

Tijdens het eerste studiejaar heb ik met drie medestudenten massagepraktijk Rust in Amsterdam opgezet. Na één jaar goede samenwerking, ben ik in 2009 gestart met massagepraktijk Joy of Touch.

Ik vind het bijzonder om te ervaren dat er altijd meer uit het leven te halen valt. Emotioneel lichaamswerk is daarom een vakgebied van massage en therapie waarin ik mij blijf ontwikkelen. In december 2016 heb ik de geaccrediteerde jaaropleiding Mindfulness massage afgerond. Nadat door de Mindfulness massage en een ziekte mindfulness op mijn pad kwam ben ik in 2017 gestart met de jaaropleiding tot Mindfulness trainer. Deze opleiding heb ik 8 juli 2018 afgerond. Mijn mindfulnesstrainingen verzorg ik op een landgoed in Centraal Portugal waar ik je hoop te ontmoeten voor een mindful leven.