Het kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor je computer zullen moeilijk bestaat. Moderne keuze biedt niettemin veel oplossingen. In deze artikel leert u hoedanig u een programma kiest om bestanden naar jouw computer over te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zouden zoeken plus welke ingeval de drie beste terechtkomen beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een precies -programma ervoor het online overzetten met bestanden te kiezen, zal u voor verschillende tonen letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit bestaat het belangrijkste dat bij je opkomt. We willen niet dit persoonsgegevens binnen handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Alle -services dat in dat artikel word beschreven, hebben moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot uw bedrijven geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp ervoor een bijzonder artikel, een laat u de aangaande specialist doen.

Gemak

Dat is absoluut van de voornaamste factoren bij het kiezen met een -platform. Deze behelzen functies die het bedragen van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

Jullie gemak van het opslaan van bestanden – u moet jullie bestanden waarin u geïnteresseerd bent binnen een paar stappen vinden.

Keuze om papieren rechtstreeks in uw repository erbij creëren. Door dit te doen, worden veel aanvullende diensten geïntegreerd.

Het moet volledige controle beschikken over het verzenden of ontvangen betreffende bestanden.

Als het bestand kan worden bewerkt, zou het de geschiedenis van het functioneren zijn.

Het is erg geweldig indien er bij de pc-versie ook absoluut mobiele variant komt.

Raden

Iedereen kan het beste tarief kiezen met een goede prijs plus niet te dikwijls betalen ervoor wat je niet betreffende plan voorkomen te verwerken. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en wat niet.

Maximale grootte van downloadbare bestanden

Het wit dat deze cijfer compleet anders zijn in https://nl.dataroom-providers.org/ opslagservices. Onderhand sommige het toestaan om bestanden betreffende 250 Gb of langer te downloaden, zijn andere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jullie service met Apple bestaat beschikbaar voordat eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een pakket van stuk voor stuk Apple-services, dat niet alleen cloudopslag omvat, maar ook Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het voornaamste voordeel bestaan de express synchronisatie betreffende bestanden ervoor alle apple iphone 4, waardoor ze snel toegankelijk zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en verschillende diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het platform kan alsmede dienen wanneer een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de opslagmedium als server te verwerken om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven dichtbij gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, plus dit kan winstgevend is.

Dropbox

Dropbox is dezelfde van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jij heeft vaak coole tools die de arbied vereenvoudigen. Handige tips bij de registratie en installatie van de applicatie en dezelfde duidelijke interface versnellen u aanpassingsproces. Lees meer met onboarding in de applicaties binnen dit beding.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijk te opereren in één bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te merken en jullie prullenbak. Jij kunt verwijderde bestanden evenzeer zien in uw map waarmee ze zijn voordat zij werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit met het Google-systeem, wat dus snelle plus gemakkelijke integratie met bestaat andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.